Letselschade

Een gespecialiseerde en zeer ervaren letselschade advocaat van Kessels Hanssen t’Sas beoordeelt kosteloos, vertrouwelijk en vrijblijvend uw recht op schadevergoeding. Onze advocaten – specialisten in letselschade

Mr. Peters is gespecialiseerd letselschade advocaat in Almere en onder meer (bestuurs-)lid van de gerenommeerde specialisten vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP), Letselschade Advocaten (LSA), Whiplash Advocaten Nederland (WAN) en de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA). Keurmerken van kwaliteit!

Mr. van Deur is registerexpert (re) en heeft, voor dat zij letselschade advocaat ten behoeve van slachtoffers werd, gedurende meer dan zes jaar de belangen van verzekeringsmaatschappijen behartigd. De sectie letselschade wordt ondersteund door het tot het kantoor behorende Buro Letselschade in Flevoland. De primaire taak van Buro Letselschade is het verzamelen van de nodige informatie om de werkelijke schade te kunnen vaststellen. Zodoende kan onze letselschade advocaat u gedegen advies over letselschade geven en verschaft de advocaat kosteloos informatie aan letselschadeslachtoffers uit onder andere Flevoland.

In dat kader houden medewerkers iedere werkdag kosteloos een inloopspreekuur van 9 tot 12 uur. Neem contact met ons op.